Over Beads & Bracelets

Beads & Bracelets is begonnen als een droom. Het hebben van een eigen webshop is altijd een grote wens geweest in combinatie met de passie voor creativiteit en sieraden.

Het beginnen van Beads & Bracelets was dan ook een droom die uitkwam en elk sieraad word dan ook met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt. Wij besteden veel tijd aan het uitzoeken van de mooiste materialen en beleven hier veel plezier aan. Wij werken dagelijks aan het uitbreiden en verbeteren van onze collecties en hebben nog veel plannen voor de toekomst.
 
Beads & Bracelets richt zich op uniekheid, omdat wij geloven dat iedere persoon het waard is om zichzelf te kunnen zijn en zich mooi en gezien te voelen op ieder moment van de dag.
Dit is voor ons de basis voor onze inspiratie; elk sieraad is uniek, heeft een eigen betekenis en voor elke gelegenheid is er wel iets dat bij het moment past.
 
Prettige service staat voor ons hoog in het vaandel, zo verpakken wij bijvoorbeeld iedere bestelling in een mooi zakje waardoor het altijd geschikt is als cadeau; of dat nu voor iemand anders is, of gewoon voor jezelf, want zeg nu zelf: wat is er leuker dan jezelf eens te trakteren op een leuk cadeautje?
Ook bieden wij een reparatieservice aan zodat jouw sieraad iets blijvends is en je er heel lang plezier van kunt hebben.
 
“Be silly. Be fun. Be different. Be crazy. Be you, because life’s too short to be anything but happy”